woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEric Meijers opgelucht, akkefietje met boze Vince Gino Dekker

Eric Meijers opgelucht, akkefietje met boze Vince Gino Dekker

Eric Meijers was een blij en opgelucht man na de 4-2 zege van Spakenburg op Excelsior Maassluis. Een akkefietje aan het einde van de wedstrijd krijgt echter wellicht nog een staartje.

,,Er zat behoorlijk wat druk op”, erkende Meijers in gesprek met RTV Utrecht. “Daar voel ik mij altijd wel prettig bij. Voor rust hebben we de tegenstander overrompeld. We maken prachtige goals met goed positiespel op het middenveld. (..) Op een of andere manier kunnen we die weelde van vier goals verschil nog niet aan. Het was vanaf het begin in de tweede helft minder. Ik had bij mijn ploeg aangegeven van hou die nul. We geven twee doelpunten makkelijk weg dat vind ik vervelend. Maar ik ben een blij man.”

Wie niet blij was na afloop was Vince Gino Dekker. De oud-prof kwam in aanvaring met de Spakenburg-coach: ,,Ik wilde hem belonen voor zijn goede trainingsweek. Maar toen hij mocht invallen kwam hij sjokkend onze kant op. Dus ik vroeg of hij er geen zin in had. Toen zei hij: ‘Een beetje laat.’ Toen zei ik blijf dan maar zitten.” De regionale omroep zag vervolgens hoe Dekker direct boos vertrok van de Westmaat. ,,Daar kan ik niet zoveel mee. Het is vooral heel vervelend voor hem, niet voor mij. Het doet op dit moment niet ter zake wat hij doet. Dit doet geen afbreuk aan de overwinning. Hij is een individu, de groep is sterker.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD