Volg ons

Aan het woord

Eredivisieclub meldt zich voor FC Oss-revelatie Tom Boere

Eredivisieclub meldt zich voor FC Oss-revelatie Tom Boere

Het lijkt haast een zekerheid dat Tom Boere komende zomer een stap hogerop gaat maken. De spits van FC Oss scoort aan de lopende band en inmiddels heeft zich de eerste Eredivisieclub gemeld. Boere wil in gesprek met de NOS echter nog niet verklappen om welke club het gaat.

Wekelijks zitten vele scouts voor hem op de tribune. Toch zal er wel een transfersom voor hem moeten worden betaald: ,,Oss heeft de optie tot verlenging gelicht en ik sta hier een jaar onder contract. De club en ik hebben wel naar elkaar uitgesproken dat het mooi zou zijn als we allebei een stap kunnen zetten: ik naar een mooie club en zij gaan er financieel op vooruit.”

De 24-jarige aanvaller is wel realistisch: ,,Vroeger droomde ik van de Champions League. Dat zit er niet meer in, denk ik. Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan. Duitsland, Engeland en Spanje. Dat zijn de landen waar veel voetballers van dromen. Waar mijn toekomst ligt, weet ik nog niet. Daar houdt momenteel vooral mijn zaakwaarnemer zich mee bezig.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord