zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEredivisieclub meldt zich voor FC Oss-revelatie Tom Boere

Eredivisieclub meldt zich voor FC Oss-revelatie Tom Boere

Het lijkt haast een zekerheid dat Tom Boere komende zomer een stap hogerop gaat maken. De spits van FC Oss scoort aan de lopende band en inmiddels heeft zich de eerste Eredivisieclub gemeld. Boere wil in gesprek met de NOS echter nog niet verklappen om welke club het gaat.

Wekelijks zitten vele scouts voor hem op de tribune. Toch zal er wel een transfersom voor hem moeten worden betaald: ,,Oss heeft de optie tot verlenging gelicht en ik sta hier een jaar onder contract. De club en ik hebben wel naar elkaar uitgesproken dat het mooi zou zijn als we allebei een stap kunnen zetten: ik naar een mooie club en zij gaan er financieel op vooruit.”

De 24-jarige aanvaller is wel realistisch: ,,Vroeger droomde ik van de Champions League. Dat zit er niet meer in, denk ik. Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan. Duitsland, Engeland en Spanje. Dat zijn de landen waar veel voetballers van dromen. Waar mijn toekomst ligt, weet ik nog niet. Daar houdt momenteel vooral mijn zaakwaarnemer zich mee bezig.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD