dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieEerste, Tweede en Derde Divisie summier in Football Manager 2018, niet in...

Eerste, Tweede en Derde Divisie summier in Football Manager 2018, niet in FIFA18

Slecht nieuws voor de fans van clubs uit de Eerste, Tweede en Derde Divisie die graag Football Manager of FIFA spelen. In FIFA is ook in de 2018-editie geen mogelijkheid om met clubs uit de Jupiler League, Tweede Divisie of Derde Divisie te spelen.

Niet speelbaar
In Football Manager is het al geruime tijd mogelijk om met clubs uit de Jupiler League te spelen. Helaas zal bij de komende 2018-editie het nog niet mogelijk zijn om een club uit de Tweede Divisie te managen, laat FM-researcher Jeroen Thijssen weten aan Voetbal247.nl. Wel zullen de selecties van de clubs in de Tweede Divisie in het spel opgenomen zijn, waardoor je dus wel met clubs uit de Jupiler League een divisie lager kunt shoppen. Thijssen zegt dat het streven is om ook qua Derde Divisie zoveel mogelijk kloppende data in het spel te verwerken.

Toekomst
EA Sports, uitgever van FIFA, zou wel plannen hebben om de Jupiler League aan het spel toe te voegen, blijkt uit onderstaande tweets.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD