Volg ons

Derde Divisie

Eerste, Tweede en Derde Divisie summier in Football Manager 2018, niet in FIFA18

Eerste, Tweede en Derde Divisie summier in Football Manager 2018, niet in FIFA18

Slecht nieuws voor de fans van clubs uit de Eerste, Tweede en Derde Divisie die graag Football Manager of FIFA spelen. In FIFA is ook in de 2018-editie geen mogelijkheid om met clubs uit de Jupiler League, Tweede Divisie of Derde Divisie te spelen.

Niet speelbaar
In Football Manager is het al geruime tijd mogelijk om met clubs uit de Jupiler League te spelen. Helaas zal bij de komende 2018-editie het nog niet mogelijk zijn om een club uit de Tweede Divisie te managen, laat FM-researcher Jeroen Thijssen weten aan Voetbal247.nl. Wel zullen de selecties van de clubs in de Tweede Divisie in het spel opgenomen zijn, waardoor je dus wel met clubs uit de Jupiler League een divisie lager kunt shoppen. Thijssen zegt dat het streven is om ook qua Derde Divisie zoveel mogelijk kloppende data in het spel te verwerken.

Toekomst
EA Sports, uitgever van FIFA, zou wel plannen hebben om de Jupiler League aan het spel toe te voegen, blijkt uit onderstaande tweets.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie