donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie | NEC ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen Jong Ajax,...

Eerste Divisie | NEC ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen Jong Ajax, Excelsior en Jong FC Utrecht boeken zege

NEC leek maandagavond op sportpark De Toekomst op weg naar de tweede nederlaag op rij in de Eerste Divisie, maar in de extra tijd wist Josef Kvida alsnog de 3-3 op het scorebord te plaatsen. Excelsior won de uitwedstrijd tegen Jong AZ (1-2) en het beloftenteam van FC Utrecht was in eigen huis te sterk voor TOP Oss (2-1).

Jong Ajax – NEC
Het breekpunt van de wedstrijd in Amsterdam was de strafschop die door de dienstdoende arbiter in de laatste minuut van de officiële speeltijd toegekend werd aan Jong Ajax. Op dat moment stond er een stand van 3-2 op het bord en ging Victor Jensen achter de bal staan. Zijn inzet werd echter gestopt door doelman Mattijs Branderhorst. In plaats van een veilige 4-2 werd het dus even later 3-3 door Kvida waardoor beiden ploegen na twee gespeelde wedstrijden hun eerste punt wisten te veroveren.

Jong AZ – Excelsior
De Rotterdamse ploeg uit Kralingen wist ook de tweede wedstrijden winnend af te sluiten. Door doelpunten van Thomas Verhaar en Jeffrey Fortes won men met 1-2 van het talententeam van AZ.

Jong FC Utrecht – TOP Oss
De Brabanders wisten de goede start van het seizoen geen gewenst gevolg te geven in Utrecht. De thuisploeg mocht met een stand van 2-0 van de pauze genieten en wisten de drie punten later ook binnen te slepen. Voor TOP Oss wist Cas Peters het net van de tegenstander te vinden, maar dat bleek onvoldoende voor één punt (2-1).

De uitslagen:
Jong Ajax – NEC 3-3
Jong AZ – Excelsior 1-2
Jong FC Utrecht – TOP Oss 2-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD