Volg ons

Eerste Divisie

EERSTE DIVISIE | Eerste zege voor Roda JC en Helmond Sport, Almere City pakt drie punten tegen Volendam

EERSTE DIVISIE | Eerste zege voor Roda JC en Helmond Sport, Almere City pakt drie punten tegen Volendam

Roda JC is door de overwinning tegen TOP Oss (2-1) eindelijk geen hekkensluiter meer in de Eerste Divisie. Op zondag wisten ook Almere City en Helmond Sport de volle winst te pakken tegen respectievelijk FC Volendam (1-0) en FC Eindhoven (1-0). 

De Limburgers kwamen na drie minuten spelen al op voorsprong nadat Richard Jensen de bal binnen wist te koppen (1-0). Nog net voor de pauze verdubbelde Ike Ugbo de voorsprong in het voordeel van Roda JC (2-0). In de blessuretijd deed TOP Oss pas iets terug door Philippe Rommens, maar dat was onvoldoende voor een goed resultaat van de Brabanders (2-1).

Almere City won van FC Volendam door de beslissende treffer van Shayon Harrison (1-0). Dit doelpunt viel al na vier minuten spelen. De Brabantse derby tussen Helmond Sport en FC Eindhoven werd een prooi voor de thuisploeg. In de 85ste minuut werd de wedstrijd beslist door een doelpunt van Bodi Brusselers (1-0).

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie