vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseEemdijk weet aanvaller te verleiden om terug te keren uit Spakenburg

Eemdijk weet aanvaller te verleiden om terug te keren uit Spakenburg

Eemdijk kan in het seizoen 2021/2022 een beroep doen op Niels de Jong. De aanvaller keert na drie seizoenen weer terug op het oude nest. In deze periode was hij actief voor Spakenburg (2). Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van de hoofdklasser.

De club deed al eerder een poging om de speler terug te halen naar de club, men is dan ook uitermate tevreden met het feit dat Eemdijk er nu wel in slaagde om De Jong over de spreekwoordelijke streep te trekken.  ,,Het was voor ons een uitgemaakte zaak dat wij Niels terug naar de club zouden halen en wij zijn blij dat hij nu zijn handtekening heeft gezet. Niels is na Eemdijk bij Spakenburg 2 gaan voetballen. Daar opende hij gelijk zijn rekening met goals en dat is nooit meer opgehouden. In het huidige seizoen vond hij in vier wedstrijden ook alweer acht keer het net van de tegenstander”, aldus manager technische zaken Jan van Twillert op de website van Eemdijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD