woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEagles-fans sturen brandbrief naar bestuur: 'Vertrouwen kwijt'

Eagles-fans sturen brandbrief naar bestuur: ‘Vertrouwen kwijt’

De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles heeft een brandbrief naar het bestuur van de club gestuurd om haar onvrede te uiten over het beleid en de situatie bij de Deventer club. De fans stellen onder meer het vertrouwen in het beleid van de technische staf kwijt te zijn geraakt.

De Supportersvereniging verzoekt op korte termijn om een gesprek met de beleidsbepalers en aandeelhouders van de club. Voorzitter Edwin Lugt heeft inmiddels al een gesprek toegezegd. Trainer Leon Vlemmings vindt dat de club moet vasthouden aan de ingeslagen weg, zegt hij tegenover FOX Sports in de video die onderaan dit artikel te zien is.

Eagles kent een uiterst teleurstellend seizoen tot dusverre. Nadat het vorig jaar uit de Eredivisie degradeerde, staat de ploeg van coach Leon Vlemmings momenteel elfde.

De tekst van de brandbrief is als volgt:

KUNNEN WE HET TIJ NOG KEREN !

Voorafgaand aan dit voetbaljaar hebben wij het voordeel van de twijfel gegeven aan het plan en visie van de gehele technische staf. Helaas heeft dit plan ons niet het gewenste resultaat gebracht en zijn wij diep teleurgesteld en daardoor het vertrouwen in het beleid kwijt geraakt. Wij zijn er niet van overtuigd dat deze visie voor kowet op dit moment haalbaar is of wordt deze wel juist overgebracht richting onze spelers?

Daarnaast zijn er ook enkele andere aspecten die ons de afgelopen weken zeer gestoord hebben. Denk hierbij aan de poging van het monddood maken van onze supporters via de geluidsboxen omdat deze een correcte emotie toonden.

Dit is dan ook de reden dat wij vandaag een brandbrief richting aandeelhouders en bestuur hebben gestuurd waarin wij ons ongenoegen en zorgen uiten.

Tevens verzoeken wij op korte termijn een gesprek te hebben waarin wij als SV duidelijkheid willen hebben in de poging tot verbetering vanuit de club. Tevens eist de SV richting de club deze toelichting naar buiten te communiceren richting onze supporters welke recht hebben op een toelichting en verklaring.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD