maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDVS'33 wint ook in eigen huis met grote cijfers van Eemdijk, Ajax...

DVS’33 wint ook in eigen huis met grote cijfers van Eemdijk, Ajax doet goede zaken tegen FC Lisse

DVS’33 pakte zoals vooraf verwacht mocht worden de drie punten op het eigen sportcomplex tegen Eemdijk (5-0). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Soufian Moro die tekende voor drie treffers. De amateurs van Ajax rekende af met FC Lisse (2-0), het duurde 73 minuten voordat de eerste treffer van de middag te bewonderen viel in Amsterdam.

DVS’33 – Eemdijk
In Ermelo werd na acht minuten spelen de score al geopend en dan in het voordeel van de thuisploeg. Soufian Moro wist met een afstandsschot de ban te breken (1-0). Niet veel later stond de 2-0 al op het scorebord. Vanaf de rand van het zestienmetergebied stifte Berry Powel de bal over de doelman van Eemdijk. DVS’33 nam geen gas terug en in de 22ste minuut was Daniël van Warven goed voor de 3-0 waardoor een herhaling van de eerdere confrontatie dreigde waarbij Eemdijk thuis met 0-9 onderuit ging tegen de vereniging uit Ermelo. In de 33ste minuut leek de vierde treffer nabij toen de arbiter naar de stip wees en Van Hussen achter de bal ging staan. De strafschop werd echter gekeerd door doelman Ruizendaal. Voor de pauze werd het echter alsnog 4-0. Moro wist een lange rush te belonen met een treffer. In de 73ste minuut maakte Moro zijn derde doelpunt van de middag waarmee de eindstand bepaald werd op 5-0.

 

Ajax – FC Lisse
De Amsterdamse formatie deed zaterdag goede zaken in eigen huis. In de 73ste minuut opende Kenneth Danso de score in het voordeel van de thuisploeg (1-0). Vier minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Ralph Jurka de eindstand op 2-0 waardoor Ajax met drie punten in de tas het speelveld kon verlaten.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD