Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DVS’33 legt eerste spelers al vast voor volgend seizoen

DVS’33 legt eerste spelers al vast voor volgend seizoen

Koud acht wedstrijden onderweg in de Derde Divisie Zaterdag heeft DVS’33 Ermelo al drie spelers weten vast te leggen voor het volgende seizoen. De technische commissie bij de geelzwarten heeft daadkrachtig weten te handelen door Paul Eppink, Jorran van Santen en Lars Dekker langer aan zich te binden.

Vaste sluitpost

De 25-jarige Eppink is geboren en getogen in Ermelo en een product van de eigen jeugdopleiding. Sinds 2011 maakt hij al deel uit van de selectie en de laatste jaren ook de vaste keuze onder de lat van trainer Roeland ten Berge. Eppink heeft voor twee jaar bijgetekend. Dat geldt ook voor Jorran van Santen. Met uitzondering van één seizoen bij FC Groningen heeft ook de verdediger altijd de clubkleuren van DVS verdedigd. Vandaag wordt Van Santen 21 jaar en tegelijkertijd heeft hij voor twee jaar getekend.

Drie doorlopende contracten

Lars Dekker is de jongeling in de selectie van Ten Berge. Hij sloot deze zomer aan bij de groep en de negentienjarige middenvelder speelde ook in de jeugdopleiding van de club. Hij heeft tot dusver vooral in het tweede elftal gespeeld, maar zal door gaan stromen. Dekker tekende één jaar bij. Daarmee liggen er al zes spelers vast. Verdediger Roald de Vries, middenvelder Kay Velda en topscorer Maurice de Ruiter beschikken over een doorlopende overeenkomst.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag