Volg ons

Derde Divisie

DVS ’33 neemt Van Hussen over van IJsselmeervogels

DVS ’33 neemt Van Hussen over van IJsselmeervogels

Christiaan van Hussen speelt volgend seizoen bij DVS’33. De middenvelder komt over van IJsselmeervogels en tekent voor twee seizoenen in Ermelo.

Vertrek

Van Hussen speelde de afgelopen twee jaar op de Westmaat en kwam eerder uit voor FC Lienden en Hercules. Vorig seizoen was hij nog aanvoerder bij IJsselmeervogels en ook dit seizoen is hij doorgaans basisspeler in de formatie van coach Willem Leushuis. De middenvelder wist echter geen overeenstemming te bereiken met de technische commissie van de Rooien, wat de weg vrijmaakte voor een transfer naar DVS.

Weet wat er gevraagd wordt
In Ermelo is men opgetogen met de komst van Van Hussen: ,,Hij is een allround middenvelder die naast zijn voetballende capaciteiten de nodige ervaring en winnaarmentaliteit met zich mee brengt. Door zijn ervaring op het hoogste niveau weet Christiaan ook wat in de top van het amateurvoetbal wordt gevraagd”, schrijft de club op haar website. Ook Van Hussen is content: ,,Met zowel de onlangs gestopte TC, de huidige interim TC en de hoofdtrainer heb ik prettige gesprekken gevoerd. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen in Ermelo te spelen. Mijn doel is om met DVS ’33 te in de Tweede Divisie te gaan spelen. Wanneer ze dit seizoen niet promoveren, gaan we daar vanaf volgend seizoen met z’n allen ons best voor doen om dat te bereiken.”

Discussieer mee!

Meer over Derde Divisie