Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Duindam (FC Lisse) scoort en wint van SteDoCo: ‘Hebben het onszelf moeilijk gemaakt’

Duindam (FC Lisse) scoort en wint van SteDoCo: ‘Hebben het onszelf moeilijk gemaakt’

Tom Duindam pakte zaterdagmiddag met FC Lisse drie punten in eigen huis tegen SteDoCo (4-2). De aanvaller, die goed was voor één treffer, was van mening dat zijn ploeg een uitstekende eerste helft speelde, maar een veel minder tweede gedeelte van de wedstrijd.

Goed positiespel
SteDoCo kwam op voorsprong, maar al snel kwam FC Lisse weer naast de tegenstander. Deze treffer werd in eerste instantie toegekend aan Duindam, maar het bleek toch echt een eigen doelpunt te zijn. De tweede treffer van FC Lisse kwam wel op naam van de aanvaller. ,,Na een kleine tien minuten spelen kwamen wij op achterstand. Dit doelpunt kwam wel een beetje uit de lucht vallen. Gelukkig wisten wij ons goed te herstellen. Ons veldspel/positiespel was erg goed. We hadden veel balbezit en bleven geduldig, dit resulteerde in vier doelpunten. Het goede veldspel wisten wij niet door te trekken in de tweede helft. Toen werden wij wat slordig en wisten de bal niet goed vast te houden. We kregen toen een doelpunt tegen. Wij hebben het onszelf moeilijk gemaakt”, aldus Duindam tegenover Voetbal247.

Start van het seizoen
FC Lisse begon met een matige reeks aan de competitie. De laatste weken heeft men overduidelijk de weg naar boven weer gevonden. ,,We zijn minder goed aan de competitie begonnen. Gelukkig boeken wij de laatste weken wel goede resultaten. Ik denk dat dit vooral komt omdat wij nu beter op elkaar ingespeeld zijn dan bij de start van de competitie. Dat is niet zo vreemd want we zijn gestart met veel nieuwe spelers. Ik hoop dat wij deze lijn voort kunnen zetten.”

Doelstelling
De vraag is waar FC Lisse dit seizoen kan eindigen, een antwoord daarop kan Duindam naar zijn zeggen ook nog niet geven. ,,Een doelstelling bepalen blijft lastig. De afgelopen weken hebben wij het echt van maand tot maand bekeken. De laatste weken bieden in ieder geval voldoende perspectief voor de toekomst. Het is belangrijk om deze lijn door te zetten en daarna zien wij wel wat wij als doelstelling moeten formuleren”, besluit Duindam zijn verhaal.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag