dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAZ'Druijff keert vroegtijdig terug van huurperiode en mag meteen weer vertrekken'

‘Druijff keert vroegtijdig terug van huurperiode en mag meteen weer vertrekken’

Ferdy Druijff staat momenteel onder contract bij het Belgische KV Mechelen, dat hem voor één seizoen huurt van AZ. Echter, de spits speelt nauwelijks in België en dus zijn alle betrokken partijen opzoek naar een oplossing. Mogelijk keert de lange spits om die reden sneller dan verwacht terug in Alkmaar, dat meldt Het Laatste Nieuws. 

De 23-jarige spits kwam bij AZ niet vaak aan spelen toe en om meer speelminuten te gaan maken trok hij afgelopen zomer naar de Belgische Pro League om te gaan spelen voor KV Mechelen. Na een vrij goed begin en een aantal basisplaatsen moest Druijff het ineens doen met een positie op de bank. Toen hij vanaf eind november te maken kreeg met een blessure ging het snel en is het duidelijk dat de Nederlander niet op veel meer hoeft te rekenen.

Om die reden hebben zowel AZ en KV Mechelen dus besloten Ferdy Druijff weer huiswaarts richting Nederland te laten gaan. Wat AZ met de spits gaan doen is nog niet bekend, meldt het Belgische medium. Een nieuwe verhuurperiode zou geen gekke gedachte zijn, er zou namelijk interesse zijn van clubs uit Oostenrijk, maar op namen gaat de nieuwsbron niet in.

 

 

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]