Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DOVO versterkt defensie voor komend seizoen met Carmelia (FC Lienden)

DOVO versterkt defensie voor komend seizoen met Carmelia (FC Lienden)

DOVO is drukdoende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De club uit Veenendaal maakte via een persbericht bekend dat in de zomer van 2020 ook Shanon Carmelia aan zal sluiten, de rechtsback speelt dit seizoen zijn wedstrijden nog voor FC Lienden. 

De dertigjarige Carmelia kwam in het verleden onder andere uit voor IJsselmeervogels, JVC Cuijk en Sportclub NEC. In Veenendaal plaatste hij zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. Er was al eerder contact tussen de speler en de club, maar in het verleden kwam het niet tot een akkoord, nu wisten beiden elkaar wel te vinden.

In het voornoemde persbericht kwam de nieuwste aanwinst ook aan het woord ten aanzien van zijn transfer. ,,Het jaar dat ik naar IJsselmeervogels ging, was er ook belangstelling vanuit DOVO. Nu kwam DOVO opnieuw en ben ik blij dat ik volgend seizoen bij deze club ga spelen. Samen met DOVO hoop ik de gestelde doelstellingen te realiseren. Het is een grote club met de ambitie om op het hoogste amateurniveau te spelen. Daarom kies ik ook voor DOVO!”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag