Volg ons

Be Quick 1887

Dongen te sterk voor Be Quick, Blauw Geel voor de pauze al klaar met EVV

Dongen te sterk voor Be Quick, Blauw Geel voor de pauze al klaar met EVV

Be Quick blijft hekkensluiter in de Derde Divisie van het zondagvoetbal, de ploeg ging thuis onderuit tegen Dongen (1-2). Blauw Geel’38 won met 3-0 van EVV, de doelpunten vielen allemaal in de eerste helft. OFC en OJC deelden de punten (1-1). 

Be Quick 1887 – Dongen
De gasten kwamen na 65 minuten op voorsprong door een doelpunt van Schilders. Twee minuten later was het al weer gelijk door Driever (1-1). Lang kon Be Quick daar echter niet van genieten want even later stond de 1-2 al weer op het scorebord, Van Bree (foto) was de maker van het winnende doelpunt in het voordeel van Dongen (1-2).

Blauw Geel’38 – EVV
In de 22ste minuut werd de score geopend in het voordeel van de thuisploeg. Een mooie aanval werd afgerond door Sander Egmond (1-0). Acht minuten later kreeg EVV weer een klap te verwerken, nu was het Guler die het net van de tegenstander wist te vinden (2-0). Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist door de derde treffer voor Blauw Geel’38, Hellstern was de doelpuntenmaker (3-0).

OFC – OJC
0-1
1-1 Brantjes 

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Be Quick 1887