maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisDogan Corneille verlengt bij Excelsior Maassluis

Dogan Corneille verlengt bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis maakt op haar website bekend dat het de samenwerking met hoofdtrainer Dogan Corneille met een jaar heeft verlengd. Daarmee ligt hij tot de zomer van 2023 vast bij de Tricolores.

Corneille verlengt niet voor de eerste keer bij de club uit Maassluis en geeft ook na deze verlenging aan nog steeds met veel genoegen bij de club van sportpark Dijkpolder te werken. Als dit nieuwe contract afloopt is hij vijf jaar bij de club werkzaam geweest.

Corneille onder meer op de website van de club: ”Ik ben erg blij en trots dat ik nog een seizoen mijn auto aan de Lavendelstraat mag parkeren. Dat ik nog steeds met veel plezier nog steeds naar Maassuis toe ga zegt wel iets over de band die ik met de vereniging heb. De samenwerking met de spelersgroep, , staf , technische commissie, bestuur, vrijwilligers en overige trainers voelt als zeer vertrouwd. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar dat zij zo bijzonder goed bijdragen aan het creeeren van een topsportcultuur binnen onze vereniging.” Ook ziet hij nog voldoende potentie in de ontwikkeling van de spelersgroep.

Technisch Manager Niels Redert vult aan dat de club blij is dat de samenwerking is verlengd. “Dogan en zijn staf hebben er voor gezorgd dat ondanks dat er afgelopen seizoen veel (basis)spelers zijn vertrokken er weer een hecht team staat waar tevens nog veel rek in zit”.

Corneille (47, geboren te Venlo) kwam als voetballer o.m. uit voor VVV Venlo en FC Eindhoven. Als assistent trainer was hij o.m. actief voor ASWH, Willem II en Feyenoord. Hij vierde successen als hoofdtrainer bij o.m. RVVH, IJsselmeervogels, Kozakken Boys en Excelsior Maassluis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD