vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDFSDoelman keept drie maanden met gebroken pink

Doelman keept drie maanden met gebroken pink

DFS-doelman Jaap Omvlee blijkt drie maanden lang te hebben gekeept met een gebroken pink. Dat meldt De Gelderlander.

Inmiddels is Omvlee achter de kwetsuur gekomen en is er een op maat gemaakte spalk gemaakt. Hij zal nu nog ruim vijf weken rust moeten houden. Het is daarom de vraag of de sluitpost dit seizoen nog in actie komt voor DFS.

,,De artsen dachten dat ik een pees van mijn rechterpink afgescheurd had”, stelt Omvlee in de krant. ,,Daar heb ik vanaf begin januari gewoon mee gespeeld, ook al omdat we geen andere keeper hadden. Want Peter Veeneman was vanaf oktober met een schouderblessure vier maanden uit de running. Omdat het genezingsproces maar niet wil vlotten is er een tweede scan gemaakt en nu blijkt dat ik een scheurtje in de pink heb.” Het is de vraag of Omvlee volgend seizoen nog in Opheusden speelt. De selectie van DFS besloot zaterdag niet te spelen tegen FC Rijnvogels uit onvrede over het conflict tussen bestuur versus technische commissie en sponsoren.

Foto: SV DFS

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD