zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieDeze trainers worden genoemd als potentiële opvolger van Berry Smit bij IJsselmeervogels

Deze trainers worden genoemd als potentiële opvolger van Berry Smit bij IJsselmeervogels

Wie gaat Berry Smit opvolgen als trainer van IJsselmeervogels? In de wandelgangen worden inmiddels verschillende namen genoemd. 

Drie van de namen die aanvoerder Jaimy Schaap heeft opgevangen, zo laat hij RTV Utrecht weten, zijn Jeroen Rijsdijk, Gert Kruys en Dennis van der Steen.

Rijsdijk en Van der Steen gelden als zeer succesvolle oud-spelers van de Rooien. Van der Steen speelde daarbij bovendien samen met huidige voorzitter van de technische commissie Erwin van der Lugt. Van der Steen is nu trainer van eersteklasser Sliedrecht en doet dat met goede resultaten.

Rijsdijk en Kruys zijn momenteel clubloos qua trainersaanstelling. Kruys, tweevoudig oud-trainer van de Vogels, is wel ambassadeur van FC Utrecht en tevens analist van FC Utrecht voor RTV Utrecht.

TC-voorzitter Van der Lugt liet al doorschemeren de voorkeur te geven aan een nieuwe trainer voor dit seizoen én volgend seizoen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD