zondag, september 19, 2021
HomeClubsGVVVDerde doelman van G.V.V.V. laat contract ontbinden vanwege studie

Derde doelman van G.V.V.V. laat contract ontbinden vanwege studie

G.V.V.V. moet voor komend seizoen alsnog op zoek naar een nieuwe doelverdediger om het trio sluitposten weer compleet te maken. Olaf Weima (18) besloot namelijk om zijn contract bij het eerste elftal in te leveren vanwege zijn opleiding, zo meldt de vereniging uit Veenendaal via de officiële kanalen.

Weima wist zich in de jeugdopleiding op dusdanig goede wijze te tonen dat hij aan het begin van 2021 de beloning kreeg van de vereniging met een contract voor de A-selectie. Afgelopen week liet hij de technische commissie van G.V.V.V. echter weten dat hij zich compleet wenst te focussen op zijn studie waardoor hij minder motivatie zou hebben voor het voetballen op het hoogste amateurniveau.

G.V.V.V. heeft nu nog de beschikking over de sluitposten Johan Janssen en Jan van Willige.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD