Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: Stuntploeg Groene Ster onderuit bij ADO’20, degradatieduel Hoogland – Quick onbeslist

DERDE DIVISIE ZONDAG: Stuntploeg Groene Ster onderuit bij ADO’20, degradatieduel Hoogland – Quick onbeslist

Groene Ster is er niet in geslaagd om de bekerstunt tegen VVV-Venlo een goed vervolg te geven. De ploeg ging onderuit in de uitwedstrijd tegen ADO’20 (2-0). Hoogland en Quick deelden de punten in de degradatiekraker (1-1) en RKVV DEM nam drie punten mee vanaf het sportpark van Westlandia (0-2). 

ADO’20 kwam na iets minder dan een uur spelen op voorsprong tegen Groene Ster. In de 58ste minuut wees de arbiter naar de penaltystip nadat hij constateerde dat Cem Unal hands maakte in zijn eigen strafschopgebied. De daaropvolgende penalty werd benut door Donny Rijnink (1-0). Vier minuten werd het duel beslist toen Sead Mazreku (2-0).

Frank van der Heide zorgde voor blijdschap bij het Haagse Quick toen hij in de tiende minuut van de wedstrijd de score wist te openen tegen concurrent Hoogland (0-1). De thuisploeg wist toch nog een punt uit het vuur te slepen door een treffer van Hek Baum in de tachtigste minuut (1-1).

Westlandia verloor in eigen huis van RKVV DEM, dit door twee doelpunten in het eerste half uur van de wedstrijd. Op het wedstrijdformulier werden de namen van Wolters en Gallego gezet als zijnde de doelpuntenmakers van deze middag (0-2).

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag