woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: Quick Boys plaatst zich voor de nacompetitie na zege op...

DERDE DIVISIE: Quick Boys plaatst zich voor de nacompetitie na zege op ONS Sneek en DVS’33 gaat keihard onderuit

Quick Boys mag blijven dromen van een ticket voor de Tweede Divisie. De ploeg uit Katwijk won de thuiswedstrijd van ONS Sneek (3-1) waardoor het zich plaatste voor de nacompetitie. DVS’33 moest hopen op een misstap van de ploeg uit Katwijk om nog kans te maken op het toetje van de Derde Divisie, maar wist zelf de broodnodige drie punten niet binnen te slepen. Jong Groningen was veel te sterk in Ermelo (1-5).

Quick Boys – ONS Sneek
Na een kleine twintig minuten spelen werd de score geopend door Quick Boys. Chima Bosman werd op het wedstrijdformulier gezet als zijnde de doelpuntenmaker (1-0). Nog voor de pauze leek de wedstrijd beslist te zijn. Tim Bloemendaal was verantwoordelijk voor de 2-0 voorsprong van de thuisspelende vereniging. ONS Sneek kwam in de tweede helft nog wel terug tot 2-1 door Nick Burger, maar het slotakkoord was voor Kay Tejan (3-1).

DVS’33 – Jong Groningen
De ploeg uit Ermelo moest de thuiswedstrijd tegen Jong Groningen winnen om nog een kans te maken om nacompetitie te mogen spelen, maar na vier minuten ging het al mis. De Groningers kwamen op achterstand door een doelpunt van Bouman (0-1). Na twintig minuten spelen leek de hoop van DVS’33 al vervlogen te zijn. Hardijk kopte de bal bij de tweede paal binnen waardoor de tussenstand 0-2 werd in het voordeel van de Groningers. In de 64ste minuut was het weer raak voor de gasten uit Groningen. Bouman maakte zijn tweede van de middag (0-3). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd maakte Jhurrey Margaritha de 0-4. Doelpunten van Powel en Crowther bepaalden de eindstand op 1-5.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD