Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Quick Boys lijkt af te haken in titelstrijd na nederlaag tegen VVOG, ASWH stuurt Achilles’29 naar hoofdklasse en Eemdijk in slotfase onderuit

DERDE DIVISIE: Quick Boys lijkt af te haken in titelstrijd na nederlaag tegen VVOG, ASWH stuurt Achilles’29 naar hoofdklasse en Eemdijk in slotfase onderuit

De titelstrijd in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal lijkt beslist te zijn in het voordeel van Noordwijk. De koploper won de thuiswedstrijd van DOVO (4-3) en Quick Boys slaagde er niet in om drie punten te pakken tegen VVOG (0-2). De achterstand van de ploeg uit Katwijk is nu met nog twee wedstrijden te gaan opgelopen naar vijf punten. Achilles’29 is nu definitief gedegradeerd na de nederlaag tegen ASWH (4-1) en Eemdijk ging in de slotfase onderuit tegen SteDoCo (3-2). 

Quick Boys – VVOG
Waar niemand vooraf echt rekening mee gehouden zou hebben gebeurde toch in Katwijk, de eerste treffer van de middag was voor de gasten uit Harderwijk. Pernelly Biya zorgde er met zijn treffer voor dat het even stil werd op het sportcomplex van Quick Boys (0-1). Vier minuten later was het al weer raak en weer waren het de spelers van VVOG die de armen in de lucht mochten steken. Een vrije trap van Caifano Latuperissa werd door de wind gedragen en verdween in het net (0-2). In de tweede helft wist geen van beiden teams het net van de tegenstander nog te vinden waardoor VVOG verrassend wist te winnen van de nummer twee op de ranglijst.

ASWH – Achilles’29
Na iets meer dan een kwartier voetbal opende Jesper van den Bosch de score voor de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht (1-0). In de 38ste minuut leek het duel voortijdig beslist te worden toen El Amrani zich vrij wist te kappen en de bal daarna gaf op Van de Werp, hij tikte de bal op zijn beurt binnen (2-0). Kort na de pauze kwam Achilles’29 weer terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te produceren (2-1). In de laatste twintig minuten van de wedstrijd liep ASWH uit naar 4-1 door doelpunten van Verhoeve en Slotboom.

SteDoCo – Eemdijk
Eemdijk kreeg na acht minuten spelen de eerste klap te verwerken, waar het op jacht moest gaan naar een resultaat kwam het echter snel op achterstand. Een steekpass van Van Wanrooij wasa de aanleiding voor de kans van Joran Schröder, laatstgenoemde schoot de bal vervolgens in de korte hoek (1-0). In de 67ste minuut kwam Eemdijk naast SteDoCo, El Bannay schoot de bal op de paal en daarna kwam de bal voor de voeten van Van Eeken die de bal binnen wist te werken (1-1). Even later was Guytano dos Santos ook trefzeker waardoor SteDoCo weer aan de leiding kwam. Met nog achttien minuten op de klok mocht Beukers aanleggen vanaf de strafschopstip, hij faalde niet en bracht de tussenstand op 2-2. Twee minuten voor tijd pakte SteDoCo alsnog de drie punten, dit door een doelpunt van Joran Schröder (3-2).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag