Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Noordwijk verrassend onderuit tegen FC Lisse, DVS’33 niet langs VVOG

DERDE DIVISIE: Noordwijk verrassend onderuit tegen FC Lisse, DVS’33 niet langs VVOG

FC Lisse wist zaterdag voor een stunt te zorgen door de uitwedstrijd tegen Noordwijk winnend af te sluiten (0-1). Concurrent DVS’33 wist niet optimaal te profiteren van de misstap van de lijstaanvoerder. De nummer twee van de ranglijst kwam in de Veluwse derby niet verder dan een puntendeling tegen VVOG (1-1). 

Noordwijk – FC Lisse 
De eerste kans van de wedstrijd was er één voor de thuisploeg, na zeven minuten spelen wist Nick van Staveren de bal echter niet tussen de palen te werken maar net naast het doel van de tegenstander. In de 43ste minuut wees de dienstdoende scheidsrechter naar de penaltystip. Hij constateerde dat Iliohan onderuit werd gehaald in het zestienmetergebied van de tegenstander. Rowdy van der Putten nam plaats achter de bal en zag zijn inzet in eerste instantie gestopt worden door doelman Rondeltap, maar in de daaropvolgende rebound was hij wel trefzeker (0-1).

DVS’33 – VVOG 
Na iets meer dan een uur spelen was er eindelijk gejuich te horen in Ermelo. Dit was echter niet voor de thuisploeg, maar voor VVOG. Caifano Latupeirissa wist te profiteren van geklungel in de defensie van DVS’33 (0-1). Pernelly Biya wist de bal te veroveren en verplaatste de bal naar de latere doelpuntenmaker. Met nog iets meer dan een kwartier op de klok schoot Moro een vrij trap van ongeveer 35 meter afstand keihard binnen (1-1).

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag