Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Noordwijk maakt geen fout bij VVOG, DOVO te sterk voor Ajax en Hoek wint van SteDoCo

DERDE DIVISIE: Noordwijk maakt geen fout bij VVOG, DOVO te sterk voor Ajax en Hoek wint van SteDoCo

Noordwijk blijft ook na speelronde 31 lijstaanvoerder in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg won in Harderwijk met 0-2 van VVOG waardoor de voorsprong op Quick Boys twee punten blijft. DOVO wist pas in de laatste minuten van de wedstrijd tegenstander Ajax van zich af te schudden (4-2) en Hoek won in eigen huis van SteDoCo (2-0). 

VVOG – Noordwijk
In de 27ste minuut deed Noordwijk wat het moest doen en dat was op voorsprong komen in Harderwijk. Nick van Staveren was de gevierde man aan de zijde van de lijstaanvoerder (0-1). In de 57ste minuut leek het duel beslist te worden toen Westdijk de 0-2 aan liet tekenen en dat was na iets meer dan negentig minuten spelen dan ook daadwerkelijk zo. Noordwijk pakte de broodnodige zege waardoor het de strijd om de titel nog altijd geheel in eigen handen heeft.

DOVO – Ajax
De wedstrijd was pas vier minuten oud toen Roy Bakkenes de bal voor wist te zetten op Abderrahim Loukili die het net van de tegenstander wist te vinden (1-0). Even later lag de bal ook al voor de tweede keer achter de doelman van Ajax. Nu was de voorzet van Lars Middelwijk en de treffer van Joshua Patrick (2-0). Na een kwartier voetballen kwam Ajax weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Mitchell Burgzorg (2-1). In de 41ste minuut kwam Ajax naast DOVO, Siver Abdulrahman was de maker van deze belangrijke treffer (2-2). Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd was het Joshua Patrick die de 3-2 aan liet tekenen en even later was Quincy Arends goed voor de 4-2 waardoor de ploeg uit Veenendaal met drie punten het veld kon verlaten na iets meer dan negentig minuten spelen.

Hoek – SteDoCo 2-0
Net voor de pauze kwam de thuisploeg aan de leiding tegen SteDoCo. Jonathan Constansia kreeg de bal draaide vervolgens goed weg van zijn tegenstander en schoot de bal binnen (1-0). De tweede helft was nog geen minuut bezig toen Hoek de voorsprong wist te verdubbelen. Nu was de assist van Constansia en Kyle Doesburg tekende voor de treffer (2-0).

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag