zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDerde Divisie | Harkemase Boys en Hoek pakken drie punten, DVS'33 heeft...

Derde Divisie | Harkemase Boys en Hoek pakken drie punten, DVS’33 heeft weinig moeite met Ajax

DVS’33 won zaterdag in Amsterdam met overtuigende cijfers van Ajax (0-4). Joshua Patrick liet zien dat hij ook bij zijn nieuwe club het net van de tegenstander weet te vinden, hij was goed voor twee doelpunten. FC Lisse ging onderuit tegen Harkemase Boys (0-1), in de blessuretijd werd door de verliezende partij een penalty gemist. Hoek won ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen, de uitwedstrijd tegen ODIN’59 eindigde in 0-1. 

Ajax – DVS’33
In de dertiende minuut van de wedstrijd wist Joshua Patrick de score te openen in het voodeel van de ploeg uit Ermelo. Dit op aangeven van Roemeon. In de tweede helft liep DVS’33 uit naar 0-4 door trefers van Joshua Patrick, Olivier Pilon (penalty) en Oktay Ozturk (penalty).

FC Lisse – Harkemase Boys
Henny Bouius opende net na de pauze de score in het voordeel van Harkemase Boys (0-1). Deze treffer bleek voldoende te zijn voor de drie punten. Rik Vermeulen kreeg in de blessuretijd vanaf de strafschopstip wel de mogelijkheid om de 1-1 op het scorebord te zetten, maar doelman Jansema wist dat te voorkomen.

 

ODIN’59 – Hoek
Hoek wist de uitstekende start van het seizoen een goed vervolg te geven op bezoek bij ODIN’59. De Zeeuwse formatie won wederom met 0-1. De maker van de allesbeslissende treffer was Gert-Jan van Leiden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD