Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: FC Lisse rekent op spectaculaire wijze af met DVS’33 en ODIN’59 te sterk voor VVOG

DERDE DIVISIE: FC Lisse rekent op spectaculaire wijze af met DVS’33 en ODIN’59 te sterk voor VVOG

DVS’33 haakt voorlopig af als het gaat om de strijd om de koppositie in de Derde Divisie. De ploeg uit Ermelo ging keihard onderuit in Lisse (6-0) waardoor het nu tien punten achterstand heeft op Sparta Nijkerk. ODIN’59 pakte wel de drie punten en sluit af als nummer drie op de ranglijst in het jaar 2019. De ploeg won met 1-4 van degradatiekandidaat VVOG.

Na een kwartier spelen kwam FC Lisse op voorsprong door een doelpunt van Tom Duindam (1-0). Nog voor de pauze wist Ait Afkir de tweede treffer voor de thuisploeg te produceren waardoor iedereen de kleedkamer op mocht zoeken met een tussenstand van 2-0. DVS’33-doelman Daan Huiskamp zorgde er met een enorme blunder voor dat Köylü de 3-0 aan kon tekenen. De sluitpost probeerde de speler van FC Lisse uit te kappen maar dat liep fataal af. Vervolgens liep de thuisploeg uit naar een zege van 6-0 door doelpunten van Duindam, Perez Stoof en Siali.

ODIN’59 stond binnen twaalf minuten al op een fraaie voorsprong van 0-2. Hulleman en Eekhout waren verantwoordelijk voor de doelpunten. De ook in de voorbeschouwing besproken Thom de Vries kan natuurlijk niet achterblijven. Hij maakte in het voorgaande seizoen in twee wedstrijden tegen VVOG vijf doelpunten en tekende nu voor de 0-3. Jeroen Buitenhuis deed nog iets terug voor de thuisploeg (1-3), maar Ahmed al Mahdi bepaalde vanaf de strafschopstip de eindstand op 1-4.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag