donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: FC Lisse rekent op spectaculaire wijze af met DVS'33 en...

DERDE DIVISIE: FC Lisse rekent op spectaculaire wijze af met DVS’33 en ODIN’59 te sterk voor VVOG

DVS’33 haakt voorlopig af als het gaat om de strijd om de koppositie in de Derde Divisie. De ploeg uit Ermelo ging keihard onderuit in Lisse (6-0) waardoor het nu tien punten achterstand heeft op Sparta Nijkerk. ODIN’59 pakte wel de drie punten en sluit af als nummer drie op de ranglijst in het jaar 2019. De ploeg won met 1-4 van degradatiekandidaat VVOG.

Na een kwartier spelen kwam FC Lisse op voorsprong door een doelpunt van Tom Duindam (1-0). Nog voor de pauze wist Ait Afkir de tweede treffer voor de thuisploeg te produceren waardoor iedereen de kleedkamer op mocht zoeken met een tussenstand van 2-0. DVS’33-doelman Daan Huiskamp zorgde er met een enorme blunder voor dat Köylü de 3-0 aan kon tekenen. De sluitpost probeerde de speler van FC Lisse uit te kappen maar dat liep fataal af. Vervolgens liep de thuisploeg uit naar een zege van 6-0 door doelpunten van Duindam, Perez Stoof en Siali.

ODIN’59 stond binnen twaalf minuten al op een fraaie voorsprong van 0-2. Hulleman en Eekhout waren verantwoordelijk voor de doelpunten. De ook in de voorbeschouwing besproken Thom de Vries kan natuurlijk niet achterblijven. Hij maakte in het voorgaande seizoen in twee wedstrijden tegen VVOG vijf doelpunten en tekende nu voor de 0-3. Jeroen Buitenhuis deed nog iets terug voor de thuisploeg (1-3), maar Ahmed al Mahdi bepaalde vanaf de strafschopstip de eindstand op 1-4.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD