donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE | DVS'33 in blessuretijd langs DOVO, ODIN'59 verrast Jong Almere...

DERDE DIVISIE | DVS’33 in blessuretijd langs DOVO, ODIN’59 verrast Jong Almere en zege voor Harkemase Boys

Rafael Uiterloo was zaterdagmiddag de gevierde man in Ermelo, de nieuwe aanwinst zorgde er voor dat DVS’33 in de blessuretijd alsnog de drie punten wist te pakken tegen DOVO (2-1). Jong Almere City verspeelde zijn eerste punten van het seizoen in Heemskerk tegen ODIN’59 (2-1) en Harkemase Boys nam drie punten mee uit Rijssen waar het won van Excelsior’31 (2-3).

DVS’33 kwam na 49 minuten spelen aan de leiding door Roemeon, hij wist de bal keurig binnen te werken na een mooie aanval van de thuisploeg (1-0). Vijf minuten later was het al weer gelijk toen Quincy Arends vanaf de penaltystip raak schoot voor DOVO (1-1). De thuisploeg wist de wedstrijd zoals gezegd alsnog te winnen door een treffer van Uiterloo (2-1).

Harkemase Boys blijft uitstekend presteren in de Derde Divisie, het bleef wederom ongeslagen. Dennis van Duinen opende in Rijssen tegen Excelsior’31 de score na 25 minuten spelen. Net na de pauze verdubbelde Jari Slort de voorsprong (0-2). Boy Boeloerditi bracht de thuisploeg wel weer terug in de wedstrijd met zijn treffer (1-2), maar niet veel later was het Berwout Beimers die de marge weer wist te vergroten naar twee doelpunten voorsprong (1-3). Het slotakkoord was voor Derian Reinders, maar verder dan 2-3 kwam Excelsior’31 niet.

Jong Almere City kwam na twintig minuten spelen aan de leiding door een benutte strafschop van Kenneth Aninkora (0-1). Net voor de pauze werd er weer naar de stip gewezen door de arbiter, maar nu in het voordeel van ODIN’59. Jim Hulleman ging achter de bal staan en passeerde de doelman van de tegenstander (1-1). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd liet Almere-doelman de bal uit zijn handen vallen waarna het voor Niels Jager een koud kunstje was om de 2-1 aan te laten tekenen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD