Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: DVS’33 boekt ruime zege en stijgt naar tweede plaats, Achilles’29 en ONS Sneek delen de punten

DERDE DIVISIE: DVS’33 boekt ruime zege en stijgt naar tweede plaats, Achilles’29 en ONS Sneek delen de punten

DVS’33 is de nieuwe nummer twee van de Derde Divisie. De ploeg won de uitwedstrijd tegen De Dijk (1-5) en zag concurrent Quick Boys verliezen van Jong Groningen. In de avondwedstrijd tussen Achilles’29 en ONS Sneek werden vier doelpunten geproduceerd en beiden verdeelden dat eerlijk (2-2).

De Dijk – DVS’33
De ploeg uit Ermelo wist na acht minuten spelen al het net van de tegenstander te vinden. Öztürk stond vrij na een hoekschop van De Vries en kopte de bal binnen (0-1). Nadat even later Koylu verzuimde de stand gelijk te trekken wist DVS’33 wel te scoren. Pilon wist de bal binnen te houden na een harde bal van Roemeon en kon daarna de bal voorgeven. Van Hussen kopte deze bal vervolgens in de verre hoek (0-2). Vijf minuten na rust kwam De Dijk weer terug in de wedstrijd, Judah Berefo strafte een slippertje in de defensie van de tegenstander af (1-2). Even later moest de thuisploeg verder met één man minder na de rode kaart van Marc Baardman. Hij trok aan de spreekwoordelijke noodrem om Benjamin Roemeon te stoppen. Vervolgens liep DVS’33 uit naar 1-5 door doelpunten van Roemeon, Van Hussen en Moro.

Achilles’29 – ONS Sneek
Martijn Barto opende in de eerste helft de score in het voordeel van ONS Sneek (0-1). In de eerste vijfenveertig minuten wist geen van beiden ploegen het net van de tegenstander te vinden waardoor de club uit Friesland kon gaan rusten met een minimale voorsprong. Nadat Achilles’29 in de tweede helft weer op gelijke hoogte kwam was het Yume Ramos verantwoordelijk voor de 1-2. Dit was echter niet voldoende voor de zege want in de slotfase wist Achilles’29 alsnog gelijk te maken (2-2).

 

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag