Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE | Dozijn treffers bij DOVO – VVOG, overwinningen voor Barendrecht en VVSB

DERDE DIVISIE | Dozijn treffers bij DOVO – VVOG, overwinningen voor Barendrecht en VVSB

DOVO boekte zaterdag een overwinning die het nog jarenlang zal herinneren. De ploeg uit Veenendaal was op het eigen sportcomplex in een doelpuntenfestijn te sterk voor VVOG (7-5). Iets minder doelpunten waren er te noteren in Heemskerk waar ODIN’59 verloor van Barendrecht (3-4). VVSB won van Excelsior’31 (0-2) en ONS Sneek deelde de punten met SteDoCo (2-2).

DOVO en VVOG wisten er een spektakelstuk van te maken in Veenendaal. Na tien minuten spelen stond er al een tussenstand van 2-0 op het scorebord door twee doelpunten van Gokan Yasar. Op het moment dat de twee ploegen de kleedkamer op mochten zoeken na iets meer dan 45 minuten voetbal had het publiek al zeven doelpunten mogen aanschouwen (4-3). DOVO won uiteindelijk met 7-5, de topscorer van de dag was Quyincy Arends van de thuisploeg met drie doelpunten.

Barendrecht leek na 67 minuten spelen op rozen te zitten tegen ODIN’59, dit nadat Bakour de derde treffer aan had laten tekenen voor de uitspelende formatie (0-3). Vervolgens wist Thomas de Vries twee keer te scoren waardoor de spanning weer helemaal terug kwam in de wedstrijd (2-3). Uiteindelijk was het Peter de Lange die in de blessuretijd de wedstrijd in het slot gooide met de vierde treffer voor Barendrecht. Het slotakkoord was voor Nicky Eekhout (3-4).

Excelsior’31 verloor ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander VVSB kwam net voor de pauze aan de leiding toen Felitciano Zschusschen zijn voorzet door Excelsior’31-verdediger Mirko Zwiers in het doel zag belanden (0-1). In de tweede helft bepaalde Zschusschen de eindstand op 0-2.

ONS Sneek en SteDoCo zijn van de hatelijke nul af. De twee ploegen deelden de punten in Friesland (2-2). De thuisploeg leek op weg naar een zege, maar twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Jesse Wielinga met zijn treffer alsnog een punt binnen te slepen voor SteDoCo.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag