Volg ons
Wilco den Hartog GVVV

Tweede Divisie

Den Hartog zegt ‘ja’ tegen nieuw contract bij GVVV

Den Hartog zegt ‘ja’ tegen nieuw contract bij GVVV

Wilco den Hartog blijft bij GVVV. De middenvelder heeft zijn contract in Veenendaal met één jaar verlengd en komt dus ook volgend seizoen uit in het blauwe shirt van de club uit de Tweede Divisie.

Blessure

Door een blessure kwam Den Hartog in de eerste seizoenshelft nauwelijks aan spelen toe. Inmiddels heeft hij een basisplaats veroverd in het team van trainer John de Wolf. Pas toen werd een nieuw contract voor hem een onderwerp. “In zo periode sukkel je met van alles. Ga je nadenken en voor jezelf dingen op een rijtje zetten. Daarom wilde ik eerst weer spelen, voordat ik aan verlengen van mijn contract ging denken”, vertelde hij tegenover de Veenendaalse Krant.

De laatste wedstrijden werd Den Hartog door De Wolf geposteerd in het hart van de defensie, in plaats van op het middenveld. Het gaat de 28-jarige routinier goed af en de resultaten van GVVV waren ook goed. Den Hartog is dan ook blij dat de periode van blessures achter hem ligt. “Zo’n blessure is rot. Je bent een half jaar geen onderdeel van de groep. Nu ik weer speel, is het goede gevoel weer terug. Ik ben fit en nog fanatiek genoeg. Eigenlijk waren GVVV en ik er snel uit.”

Clubman

Nu duidelijk is geworden dat Den Hartog GVVV ook volgend seizoen trouw blijft, is ook gelijk bekend dat het zijn tiende seizoen in het eerste wordt. “Mijn tien seizoenen alweer. Dat is wel echt heel erg veel. Daar heb ik nooit bij stilgestaan”, aldus Den Hartog in gesprek met de Veenendaalse Krant. De Veendendaler is niet alleen speler van het vlaggenschip van GVVV. De clubman werkt ook mee aan de voetbalschool van de club. Met deze voetbalschool worden trainingen aan de jeugd aangeboden.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie