woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDegradatie nadert voor SJC Noordwijk, Rood gekleurd Eemdijk onderuit in Nijkerk en...

Degradatie nadert voor SJC Noordwijk, Rood gekleurd Eemdijk onderuit in Nijkerk en Staphorst te sterk voor SC Feyenoord

SJC Noordwijk kan zich op gaan maken voor een seizoen in de hoofdklasse, de ploeg kan degradatie bijna niet meer ontlopen nadat het in eigen huis met ruime cijfers onderuit ging tegen RKAV Volendam (0-3). Staphorst won met dezelfde cijfers in Rotterdam van SC Feyenoord en Sparta Nijkerk won van Eemdijk (2-0), laatstgenoemde team eindigde het duel met slechts acht man door drie rode kaarten. De wedstrijden in Rotterdam en Noordwijk werden langdurig stilgelegd vanwege onweer. 

SC Feyenoord – Staphorst
De gasten kwamen na 22 minuten spelen aan de leiding in Rotterdam. Mike Reuvers werd als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier geschreven. In de tweede helft liep Staphorst verder uit naar een 0-3 overwinning door treffers van Brakke en nogmaals de al genoemde Reuvers.

Sparta Nijkerk – Eemdijk
De thuisploeg kon na 35 minuten juichen toen Adriaan Kruisheer de 1-0 aan liet tekenen. Kort na de pauze verdubbelde Sparta Nijkerk de voorsprong op Eemdijk, nu was het Frank Heus die het net van de tegenstander wist te vinden (2-0). De uitspelende formatie eindigde het duel met slechts acht man op het speelveld. Drie spelers van de ploeg uit de Derde Divisie moesten met een rode kaart vroegtijdig vertrekken.

SJC Noordwijk – RKAV Volendam 0-3

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD