maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDeal met Katwijk levert FC Rijnvogels 'tijdelijk' een aanwinst op

Deal met Katwijk levert FC Rijnvogels ’tijdelijk’ een aanwinst op

Joey Lauhouh gaat komend seizoen aan de slag voor FC Rijnvogels. Het is echter de intentie dat hij op termijn bij Katwijk aan de slag gaat. Lauhouh is namelijk de eerste speler die op De Kooltuin gaat spelen via de samenwerking tussen de twee Katwijkse clubs.

Samenwerking op diverse vlakken

Katwijk en FC Rijnvogels kondigden in het najaar aan dat ze intensief zouden gaan samenwerken op diverse vlakken. Eén daarvan was het gezamenlijk scouten van spelers. Met name Katwijk had spelers in de peiling die nog niet klaar waren om direct in de Tweede Divisie aan de slag te gaan, maar wel interessant zouden zijn voor de toekomst. Met FC Rijnvogels, dat één divisie lager acteert, werd dan ook een goede partner gevonden.

Tussenstap op De Kooltuin

Lauhouh is op deze manier aangetrokken met de intentie om op termijn door te stromen naar Katwijk. De tweebenige aanvaller komt over van ARC, waar hij in de afgelopen twee seizoenen indruk heeft gemaakt. Lauhouh kan zowel in de punt van de aanval als op de flank uit de voeten. Eerder speelde hij voor buurman Alphense Boys in de jeugdopleiding. Katwijk heeft hem dit seizoen nauwlettend gevolgd en geadviseerd om – ondanks belangstelling van veel andere clubs – als tussenstap op De Kooltuin te gaan spelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD