Volg ons
FC Rijnvogels

Derde Divisie Zaterdag

Deal met Katwijk levert FC Rijnvogels ‘tijdelijk’ een aanwinst op

Deal met Katwijk levert FC Rijnvogels ‘tijdelijk’ een aanwinst op

Joey Lauhouh gaat komend seizoen aan de slag voor FC Rijnvogels. Het is echter de intentie dat hij op termijn bij Katwijk aan de slag gaat. Lauhouh is namelijk de eerste speler die op De Kooltuin gaat spelen via de samenwerking tussen de twee Katwijkse clubs.

Samenwerking op diverse vlakken

Katwijk en FC Rijnvogels kondigden in het najaar aan dat ze intensief zouden gaan samenwerken op diverse vlakken. Eén daarvan was het gezamenlijk scouten van spelers. Met name Katwijk had spelers in de peiling die nog niet klaar waren om direct in de Tweede Divisie aan de slag te gaan, maar wel interessant zouden zijn voor de toekomst. Met FC Rijnvogels, dat één divisie lager acteert, werd dan ook een goede partner gevonden.

Tussenstap op De Kooltuin

Lauhouh is op deze manier aangetrokken met de intentie om op termijn door te stromen naar Katwijk. De tweebenige aanvaller komt over van ARC, waar hij in de afgelopen twee seizoenen indruk heeft gemaakt. Lauhouh kan zowel in de punt van de aanval als op de flank uit de voeten. Eerder speelde hij voor buurman Alphense Boys in de jeugdopleiding. Katwijk heeft hem dit seizoen nauwlettend gevolgd en geadviseerd om – ondanks belangstelling van veel andere clubs – als tussenstap op De Kooltuin te gaan spelen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag