Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf: ‘Wij zijn niet verrast door GVVV’

De Wolf: ‘Wij zijn niet verrast door GVVV’

Spakenburg kende een dramatische eerste helft tegen GVVV. Coach John de Wolf schrok zich rot, vertelde hij na afloop aan RTV Utrecht.

,,In de tweede helft voeren we wel de taken uit die we van te voren besproken hebben en in de eerste helft niet. We hebben het kaas van ons brood laten eten. Ik schrok me dood waar ik naar zat te kijken. Dan weet je dat GVVV een voetballende ploeg heeft en je alle kanten op wordt gespeeld”, stelde de Spakenburg-trainer tegen de radiozender.

,,Ik denk dat heel veel ploegen die in de rust met 3-0 achterstaan met 4-0 of 5-0 naar huis gaan, maar wij weten onze rug te rechten, al is het jammer dat we achter de feiten aanlopen. Het plan wat we in de tweede helft hadden wilden we eigenlijk vanaf de eerste minuut doen. Dat is heel jammer en frustrerend, want we weten dat het er wel inzit. Dat hebben we in de tweede helft laten zien. Met een beetje geluk pak je hier nog een punt.”

Hij vervolgt: ,,Wij zijn niet verrast door GVVV, wij zijn verrast door wat de spelers in de eerste helft hebben laten zien. Het lag niet aan GVVV, het lag aan onszelf. In de tweede helft zijn we helemaal niet meer in de problemen gekomen. Laten we hier lering uit trekken dat we geen enkele wedstrijd op 60 of 70 procent kunnen spelen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie