Volg ons
John de Wolf Spakenburg 2017-2018

Tweede Divisie

De Wolf kritisch: “We hebben UNA gespaard”

De Wolf kritisch: “We hebben UNA gespaard”

GVVV boekte dit weekend een zeer forse overwinning. UNA werd met liefst 5-1 naar huis gestuurd, maar toch was John de Wolf na afloop van de ontmoeting niet geheel te spreken over wat zijn ploeg had laten zien. Volgens de trainer zat er namelijk nog veel meer in voor GVVV.

De Wolf ontevreden

Liefst vijf keer scoorde GVVV, maar het was voor De Wolf niet genoeg. “We hebben UNA gespaard. We hadden er veel meer uit moeten halen voor mijn gevoel, zeker voor het doelsaldo en het publiek. Dit had een wedstrijd van dubbele cijfers kunnen zijn”, vertelde de oefenmeester op de clubsite. Vooral na de rode kaart van Pieter-Jan Scheerlinck leek het erop alsof GVVV met de rem erop ging voetballen. “Terwijl je juist meer moet doen om gaten te vinden in de verdediging van de tegenstander.”

De Wolf blij met Laghmouchi

Alhoewel De Wolf verbeterpunten zag, was hij over één speler toch wel heel lovend: Soufiane Laghmouchi. “Soufiane heeft zijn voeten laten spreken. Hij is een fantastische jongen in de groep en geniet vanaf dag één hier op de club. Hij heeft inderdaad de nodige creativiteit gebracht in het team. Een langer verblijf? Het ligt er natuurlijk aan wat Soufiane wil. De club moet de eerste aanzet geven”, sloot de oefenmeester af.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie