dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf haalt doelstelling niet: "Met dit resultaat geen rekening gehouden"

De Wolf haalt doelstelling niet: “Met dit resultaat geen rekening gehouden”

Het resultaat dat GVVV op zaterdag boekte tegen HHC Hardenberg (0-0) heeft voor een teleurgestelde reactie gezorgd bij John de Wolf. De trainer ging er al vanuit dat zijn ploeg als nummer twee de winterstop in zou gaan, maar inmiddels is die plek ingenomen door Katwijk en AFC.

Minder prettig gevoel de winterstop in

Alhoewel De Wolf natuurlijk liever had gezien dat GVVV had gewonnen van HHC Hardenberg, is de uitslag volgens hem wel terecht. “We gaan met een minder prettig gevoel de winterstop in. HHC heeft goed georganiseerd gespeeld, dus wat dat betreft had er geen beter resultaat voor ons ingezeten vandaag. De 0-0 is een terechte uitslag”, vertelde De Wolf op de clubsite van GVVV, die wel iets opmerkelijks zag bij de tegenstander. “HHC is niet hierheen gekomen om te winnen, en dat is natuurlijk hun goed recht. We moeten tegen dit soort tegenstanders meer bewegen zonder bal, waardoor het baltempo een stuk hoger komt te liggen. Vandaag waren we veel te langzaam en kwamen teveel spelers in de bal, in plaats van dat ze naar voren liepen.”

Geen tweede plek voor GVVV

Door het gelijkspel kan De Wolf één van zijn doelstellingen wel vergeten. Het is de club tenslotte niet gelukt om op de tweede plek te overwinteren. “We hadden als doel gesteld om als tweede de winterstop in te gaan. Met dit gelijkspel had ik geen rekening gehouden, eerder een overwinning”, aldus de woorden van De Wolf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD