Volg ons

Tweede Divisie

De Wolf haalt doelstelling niet: “Met dit resultaat geen rekening gehouden”

De Wolf haalt doelstelling niet: “Met dit resultaat geen rekening gehouden”

Het resultaat dat GVVV op zaterdag boekte tegen HHC Hardenberg (0-0) heeft voor een teleurgestelde reactie gezorgd bij John de Wolf. De trainer ging er al vanuit dat zijn ploeg als nummer twee de winterstop in zou gaan, maar inmiddels is die plek ingenomen door Katwijk en AFC.

Minder prettig gevoel de winterstop in

Alhoewel De Wolf natuurlijk liever had gezien dat GVVV had gewonnen van HHC Hardenberg, is de uitslag volgens hem wel terecht. “We gaan met een minder prettig gevoel de winterstop in. HHC heeft goed georganiseerd gespeeld, dus wat dat betreft had er geen beter resultaat voor ons ingezeten vandaag. De 0-0 is een terechte uitslag”, vertelde De Wolf op de clubsite van GVVV, die wel iets opmerkelijks zag bij de tegenstander. “HHC is niet hierheen gekomen om te winnen, en dat is natuurlijk hun goed recht. We moeten tegen dit soort tegenstanders meer bewegen zonder bal, waardoor het baltempo een stuk hoger komt te liggen. Vandaag waren we veel te langzaam en kwamen teveel spelers in de bal, in plaats van dat ze naar voren liepen.”

Geen tweede plek voor GVVV

Door het gelijkspel kan De Wolf één van zijn doelstellingen wel vergeten. Het is de club tenslotte niet gelukt om op de tweede plek te overwinteren. “We hadden als doel gesteld om als tweede de winterstop in te gaan. Met dit gelijkspel had ik geen rekening gehouden, eerder een overwinning”, aldus de woorden van De Wolf.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie