maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Voetbal 247 Tweede Divisie Glazen Bol-competitie

De Voetbal 247 Tweede Divisie Glazen Bol-competitie

Omdat een spelletje naast het mooiste spelletje op aarde het allemaal nog net iets leuker maakt, gaat Voetbal247.nl ook op dit gebied ontwikkeling niet uit de weg. In plaats van onze Tweede Divisie Voetbalpool introduceren we voor komend seizoen de Voetbal247 Glazen Bolcompetitie. En natuurlijk hebben wij ook een Glazen Bol-competitie voor de Tweede Divisie.

Zo werkt het:

Je voorspelt de gehele eindstand van dit seizoen. Aan het einde van het seizoen leggen we jouw voorspelling naast de daadwerkelijke eindstand. Elk verschil in positie op de ranglijst levert je een strafpunt op. Wanneer jij bijvoorbeeld VVSB op plek 10 hebt gezet en ze eindigen in werkelijkheid op plek 13, zit je drie plekken naast en krijg je drie strafpunten. Degene die de minste strafpunten heeft verzameld is de winnaar en mag zich Waarzegger Van Het Seizoen noemen.

Omdat spelletjes pas echt leuk worden als er een leuke twist in zit, hebben ook wij een addertje onder het gras ingebouwd. Met dit addertje kun je extra bonuspunten verdienen, die van je totaal aan strafpunten worden afgehaald. Je moet deze bonuspunten echter wel verdienen.

Extra bonuspunten kun je verdienen door:
– De kampioen goed te voorspellen (-5)
– De twee directe degradanten goed te voorspellen (per club -2, club en positie op de ranglijst moeten wel overeenkomen. Als jouw nummer 17 op plek 18 eindigt verdien je daar geen bonuspunten mee)

De bonusvragen zijn:
– Wie wordt de topscorer (-3)
– Hoeveel punten haalt de kampioen (-5, voor elk punt dat je er naast zit, lever je een minpunt in. Wanneer je 5 punten boven of onder het daadwerkelijke aantal punten zit verdien je geen minpunten meer)

Jouw antwoorden op de beide bonusvragen zet je onder je eindstand en deze mail je naar ons via het contactformulier. Vermeld in je mail ook je voor- en achternaam en (indien je die hebt) je favoriete club. Sluitingsdatum voor de voorspellingen is 25 augustus 12.00 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD