zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers veegt GVVV; slechte avond UNA, TEC en Vitesse

De Treffers veegt GVVV; slechte avond UNA, TEC en Vitesse

De Treffers heeft de tweede plaats in de Tweede Divisie overgenomen door een klinkende 4-0-zege op GVVV. Kozakken Boys staat door de winst op TEC op evenveel punten, maar wel twee duels meer op de teller. TEC blijft door de nederlaag onder de streep, net zoals Jong Vitesse dat kansloos onderuit ging tegen VVSB. Ook UNA kon niet weglopen door het weggeven van de voorsprong bij FC Lienden

De Treffers – GVVV

In de warming-up bleek Frank Tervoert niet fit genoeg om te starten. Patrick Heesakkers mocht zodoende tegen zijn toekomstige club aan de aftrap verschijnen. Hij kon alleen voorin het verschil niet maken, want De Treffers vloog voorbij GVVV. Na een kwartier strafte Nick de Bondt een fout van Taoufik Adnane af en een slippertje van Roy Terschegget werd door Wesley Meeuwsen gepromoveerd tot goal (2-0). Op slag van rust had De Leeuw de kans om de spanning terug te brengen. Toen dat niet gebeurde zorgden treffers van Pim Balkestein (kopbal uit vrije trap De Bondt) en opnieuw Meeuwsen  al voor 4-0.

Kozakken Boys – TEC

In de openingfase werd Kozakken Boys direct een paar keer gevaarlijk. Raily Ignacio werd teruggefloten voor buitenspel, een schot van de spits werd geblokt voor hij zelf de assist gaf op Ahmed El Azzouti voor 1-0. Nog geen twee minuten later maakte de jongeling ook de tweede van de partij. Ignacio had vervolgens de partij al kunnen beslissen, maar kreeg de bal niet binnen. Het gaf Barry Maguire de kans om met een afstandsschot de spanning terug te brengen. TEC had de controle ook weer gevonden, maar gaf op slag van rust – opnieuw via El Azzouti – toch de derde goal weg (3-1).

Jong Vitesse – VVSB

Na wat speldenprikken van Jong Vitesse was het VVSB dat al na tien minuten de leiding nam. Tomas Tavilla tikte de voorzet van Tommy Bekooij achter het standbeen binnen. VVSB miste vervolgens heel veel kansen om al voor rust weg te lopen. In de tweede helft was het uiteindelijk wel raak. Het schot van Guido Pauw werd nog gekeerd door Jeroen Houwen, hij moest alleen wel een rebound weggeven aan Maikey Parami. Bekooij ontsnapte vervolgens ook en kon al voor 0-3 tekenen. Uit een flitsende aanval zorgde De Rijk uiteindelijk ook nog voor de vierde goal, nadat Zhang tegen zijn tweede gele prent aan liep.

FC Lienden – UNA

Al na drie minuten had Mart van de Gevel kunnen scoren, maar hij schoot van dichtbij naast. Na een kwartier spelen had Brian Boogers het vizier wel op scherp en zorgde voor 0-1. Dit deed hij uit een voorzet van Benjamin van Wanrooy. Boogers was daarna dichtbij de tweede treffer, maar aan de andere kant kwam Danny van den Meiracker met een kopbal ook dichtbij de gelijkmaker. Echt vaart in de wedstrijd kwam er echter geen moment door het zeer opdringerige fluiten van arbiter Serik. In de tweede helft voerde Lienden de druk op en na exact een uur spelen wist Abderrahim Loukili de gelijkmaker te noteren. Van den Meiracker stuurde hem nog alleen op het doel af, maar dat leverde geen treffer op. Vijf minuten voor tijd vond de spits zelf wel het net. De van Spakenburg overgekomen Van den Meiracker kopte een corner van Mo Bendadi hard binnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD