maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers naar linkerrijtje door zege op Jong FC Twente

De Treffers naar linkerrijtje door zege op Jong FC Twente

De Treffers heeft de tweede thuiszege op rij geboekt en door de 2-1-overwinning op Jong FC Twente is de Groesbeekse ploeg al vier duels ongeslagen. Het zorgt al voor een plaats in het linkerrijtje, terwijl de Tukkers inmiddels afgetekend hekkensluiter zijn in de Tweede Divisie.

Vroeg verschil gemaakt

Al na twee minuten wist De Treffers op voorsprong te komen. Nick de Bondt vuurde een vrije trap raak en vlak voor rust wist Robert Mutzers er ook 2-0 van te maken. Daarmee leek de wedstrijd al beslist, tot Jong FC Twente na ruim een uur spelen toch de spanning wist terug te brengen. Jari Oosterwijk scoorde de 2-1, maar daar bleef het bij op Sportpark Zuid.

Opeens groot gat

Voor Jong FC Twente begint het er daardoor erg zorgelijk uit te zien. De jongelingen wonnen dit seizoen pas twee wedstrijden en zagen die weekend nagenoeg alle ploegen uit de onderste zone winnen. Zo is de achterstand op nummer zeventien al zes punten. De Treffers is door zes punten in een week tijd rap opgeklommen naar de achtste plaats.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD