Volg ons
robert-mutzers-de-treffers

Tweede Divisie

De Treffers laat in tweede helft niets meer heel van FC Lienden

De Treffers laat in tweede helft niets meer heel van FC Lienden

De Treffers gaat samen met Kozakken Boys Strijden om de tweede plaats in de Tweede Divisie. In Groesbeek werd na een doelpuntloze eerste helft met liefst 4-0 gewonnen van FC Lienden. De bezoekers zijn met vijf punten voorsprong op Spakenburg nog altijd niet veilig voor behoud.

Vrije trappen vanaf de rand zestien

In Groesbeek kwam de eerste kans voor de bezoekers, want Mo Bendadi mocht een vrije trap op de rand van het strafschopgebied nemen, hij vond echter de muur. Na kansen van Rick Verbeek en Robert Mutzers ontstond na een halfuur een identieke situatie. Abderrahim Loukili werd gevloerd en vanaf zeventien meter schoot Danny van den Meiracker keihard in de muur. Zo bleef het in de eerste helft 0-0.

Hattrick Mutzers

Eenmaal in het tweede bedrijf ging het heel hard. Nick de Bondt opende de score met een hard schot dwars door het midden van het doel en nog voor het uur was het ook 2-0. De Bondt gaf ditmaal de steekpass en Robert Mutzers rondde af. Bij Lienden kwam Frank Wiafe als vervanger voor Loukili, alleen ook hij kon niets meer aan de nederlaag veranderen. Mutzers maakte namelijk al snel zijn tweede van de middag. Een kwartier voor tijd raakte Bendadi namens Lienden nog wel de paal, voor Mutzers zijn hattrick voltooide.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie