Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

De Ruiter: “FC Lisse heeft na winterstop tik, na tik gehad”

De Ruiter: “FC Lisse heeft na winterstop tik, na tik gehad”

FC Lisse heeft zaterdag een wanprestatie geleverd door op bezoek bij Almere City, de hekkensluiter van de Derde Divisie Zaterdag, met 4-0 te verliezen. In het gevecht om het kampioenschap is het wederom puntenverlies voor het team van trainer Robbert de Ruiter.

Tik, na tik

Door de blamage in Almere liep IJsselmeervogels drie punten uit op FC Lisse. Voor de winterstop was Lisse bijna niet te kloppen, na de pauze worden er echter veel punten verspeeld. “Na de winterstop hebben wij tik, na tik gekregen. De concurrenten hebben ook tikjes te verwerken gehad, vandaar dat je er ook nog bij staat”, reageerde De Ruiter tegenover Omroep West. De coach beseft dat dat het geluk is van FC Lisse. “Als je over tien potjes zo’n serie neer zet als wij hebben gedaan, dan hoor je eigenlijk niet meer bovenaan te staan. De laatste weken hadden we wel weer het goede gevoel, alleen moet het allemaal ook mee zitten.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Robbert de Ruiter

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag