dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDe Graafschap scoort niet in Volendam, FC Emmen en Go Ahead in...

De Graafschap scoort niet in Volendam, FC Emmen en Go Ahead in evenwicht

De Graafschap heeft nog altijd veel moeite om aansluiting te houden bij de zo geambieerde top van de ranglijst. De Superboeren kwamen op bezoek bij FC Volendam niet verder dan 0-0. Diezelfde uitslag stond na negentig minuten op het scorebord bij FC Emmen – Go Ahead Eagles.

FC Volendam – De Graafschap 0-0
Er viel weinig te genieten aan de Dijk. Een povere eerste werd gevolgd door een iets betere tweede speelstuk. Daarin was De Graafschap het dichtst bij een treffer via Sjoerd Ars, die de lat vond. Aan de andere kant had Volendam de positie van Misha Salden (foto) wat kunnen versterken als Joey Veerman en Luis Pedro kansen op de zege hadden benut. Het bleef echter 0-0, waar beide ploegen weinig mee opschieten.

FC Emmen – Go Ahead Eagles 0-0
Go Ahead Eagles blijft nog altijd zoeken naar haar eerste zege. De ploeg van coach Leon Vlemmings speelde opnieuw geen beste wedstrijd op bezoek bij FC Emmen. De thuisploeg was zeker voor de pauze de betere. Een grote mogelijkheid voor Alexander Bannink ging net over. Go Ahead vestigde hoop op Sam Hendriks, maar hij miste na een klein uur een grote kans.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD