Volg ons

Eerste Divisie

De Gier boos op Romeny: ‘We zijn hier niet meer bij de pupillen’

De Gier boos op Romeny: ‘We zijn hier niet meer bij de pupillen’

Ole Romeny mocht al na een kwartier invallen bij NEC tegen RKC, maar werd in de rust vervolgens alweer van het veld gehaald door trainer Jack de Gier. Die was boos over het frivole in het spel van de Nijmegenaar.

,,We zijn al langer met Ole bezig, dat hij af moet van die hakballetjes. Bij de 1-0 van RKC krijgt hij een bal ingespeeld, die hij met buitenkant voet wil door verlengen. En dat balverlies levert een doelpunt op”, foeterde De Gier na afloop tegen Omroep Gelderland. ,,Ik wilde hem eigenlijk à la minute eruit halen, maar ik heb ervoor gekozen om het nog even terug te kijken in de rust en de emotie te laten zakken. Lullig dat het Ole betreft, een jonge jongen. Dan moet hij maar even op de blaren zitten, want we zijn hier niet meer bij de pupillen.”

Sven Braken kon niet anders dan toegeven dat NEC opnieuw een mokerslag te verwerken kreeg: ,,We hebben al meer tegenslagen gehad en dit is weer een nieuwe. Wie het kan verklaren, die mag het zeggen. Met alle respect, maar hier mag je als NEC niet verliezen. En dat doen we wel.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie