zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkDe Dijk-trainer Twisker baalt van nederlaag: 'Hebben een uur bijna niks weggegeven'

De Dijk-trainer Twisker baalt van nederlaag: ‘Hebben een uur bijna niks weggegeven’

Jochem Twisker was op zijn zachts gezegd niet blij met de door zijn ploeg geleverde prestatie in Veenendaal tegen GVVV (3-0 nederlaag). De trainer/coach van De Dijk begreep niet waarom spelers de vooraf gemaakte afspraken niet nakwamen bij de spelhervattingen van de tegenstander.

Niet om aan te zien
,,Het duel was een uur lang niet om aan te zien. Een tactisch duel, waarin we de organisatie goed hadden neergezet. We hebben een uur bijna niks weggegeven. Als je daarna bij spelhervattingen de afspraken niet nakomt, ben ik daar boos over. We moeten beseffen dat je op dit niveau niet dit soort fouten kan maken. We zijn hier bij de eerste twee goals op afgestraft”, aldus Twisker tegenover Het Amsterdamsche voetbal.

Geen paniek
De Dijk wist in vier wedstrijden zes punten te pakken, maar bleef de laatste twee wedstrijden puntloos. Dat er iets moet veranderen is duidelijk voor Twisker. ,De eerste twee duels vond ik ook al niet erg goed van ons. We zullen echt moeten verbeteren en moeten leren van onze fouten. Er is overigens geen reden tot paniek. Je kan in de eerste vier duels namelijk beter twee keer verliezen dan vier keer gelijk spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD