zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk en Westlandia maken geen fout, Magreb'90 wint ook

De Dijk en Westlandia maken geen fout, Magreb’90 wint ook

In de Derde Divisie Zondag hebben De Dijk en Westlandia geen fout gemaakt. De twee topploegen wonnen hun wedstrijden van Quick’20 (De Dijk) en Jong De Graafschap (Westlandia). Onderin kon Magreb’90 weer drie belangrijke punten bijschrijven.

De Dijk en Westlandia foutloos

De Dijk zag de voorsprong op Westlandia de afgelopen weken slinken tot één punt. Tegen Quick’20 ging de ploeg van trainer Jochem Twisker niet opnieuw de fout in. Er werd met 1-0 gewonnen van de bezoekers uit Oldenzaal. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na tien minute en werd gemaakt door Dennis Kaars. Westlandia won met 5-2 van Jong De Graafschap. Een ruime overwinning, maar lang had de nummer twee van de Derde Divisie Zondag het moeilijk met de beloften van De Graafschap. Westlandia kwam in de tweede helft op een 1-2-achterstand, maar werd uiteindelijk dus nog omgebogen in een overwinning. Adnan Bajic was met drie treffers de man van de wedstrijd.

Magreb’90 wint weer, ook UDI’19wint

Een paar weken geleden verloor Magreb’90 nog kansloos met 11-2 van Westlandia, maar sindsdien gaat het beter met de Utrechters. Eerst werd er gewonnen van Jong FC Den Bosch en zondagmiddag werd Be Quick 1887 verslagen. Magreb’90 won met 3-1 en omdat Jong FC Den Bosch met 2-2 gelijk speelde tegen Jong Achilles’29 (2-2) zijn de Bosschenaren de nieuwe hekkensluiter. Ook UDI’19 boekte een belangrijke overwinning. De degradatiekandidaat won met 2-4 van HSC’21. In de middenmoot won HBS met 1-0 van OFC en JVC Cuijk pakte drie punten tegen Juliana’31: 0-1. Dongen verstevigde de derde positive, door met 2-0 van Hercules te winnen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD