zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsASWHDaniël Wissel scoort drie keer voor ASWH dat zespuntenduel van GVVV wint

Daniël Wissel scoort drie keer voor ASWH dat zespuntenduel van GVVV wint

Het leeggeroofde ASWH won het zespuntenduel met de nummer laatst GVVV met 3-1. De zege bracht de hoop terug bij de thuisploeg dat 45 minuten met een man minder speelde, maar met een man meer eindigde. ASWH heeft nu zeven voorsprong op de rode lantaarndrager.

ASWH was de betere ploeg en kwam na een kwartier via Daniël Wissel op voorsprong. Breekpunt in de wedstrijd leek de overtreding van ASWH-doelman Bryan Janssen op Mats Grotenbreg. Janssen kon met rood op zak inrukken en GVVV zag Adham El Idrissi de waaklvlam van de hoop weer aansteken, 1-1.

Zoals wel vaker blijkt het spelen met een overtal psychologisch een voordeel maar in de praktijk voor een nadeel. Een kwartier voor tijd liep GVVV’er  Lars ten Teije  tegen een rode kaart aan. Daniël Wissel benutte het buitenkansje, 2-1.

 

Vlak voor het einde liepen de gemoederen hoog op en moest ook Mart de Jong, met twee keer geel, van het veld. Wederom Wissel schoot raak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD