Volg ons

GVVV

Castien kopt Koninklijke HFC langs GVVV, Rijnsburgse Boys hard onderuit tegen HHC

Castien kopt Koninklijke HFC langs GVVV, Rijnsburgse Boys hard onderuit tegen HHC

GVVV verloor zaterdagmiddag in Veenendaal dure punten tegen de Koninklijke HFC (0-1). Roy Castien was verantwoordelijk voor de winnende treffer. HHC Hardenberg won met ruime cijfers van Rijnsburgse Boys (1-6).  

GVVV – Koninklijke HFC
De twee ploegen maakten er in het eerste half uur een fraai schouwspel van voor de neutrale toeschouwer. Na 32 minuten spelen moesten de gasten verder met één man minder. Sluitpost Gerard van Rossum werd door de dienstdoende scheidsrechter bestraft met de rode kaart, dit omdat hij naar zeggen van de leidsman op de rand van het zestienmetergebied Jeremy de Graaf onderuit haalde. De daarop volgende vrije trap leverde een echte scrimmage op in het strafschopgebied, maar resulteerde niet in een doelpunt. GVVV wist niet te profiteren van de numerieke meerderheid op het veld. Het was Roy Castien die met nog een kwartier op de klok de score opende voor de Koninklijke HFC (0-1). GVVV deed verwoede pogingen om gelijk te komen, maar men slaagde daar niet in. De ploeg uit Veenendaal eindigde het duel ook met één man minder, in de blessuretijd kreeg Roy Terschegget zijn tweede gele kaart en moest dus vertrekken met rood.

Rijnsburgse Boys – HHC Hardenberg
De thuisploeg leek na zeventien minuten spelen op voorsprong te komen tegen de gasten uit Hardenberg, maar de treffer werd echter afgekeurd vanwege buitenspel. Een minuut later was het wel raak. Tiemen van Hezel bracht HHC in Rijnsburg op voorsprong (0-1). Dit was de start van een zeer vervelende middag voor Rijnsburgse Boys al gingen beiden ploegen na iets meer dan 45 minuten spelen de kleedkamers in met de tussenstand van 0-1. In de tweede helft was HHC Hardenberg echter heer en meester en liep het uit naar een overwinning van 1-6. De voornoemde Van Hezel was ook verantwoordelijk voor de 0-2 in de 48ste minuut en nog net binnen het uur was Van Benthem goed voor de 0-3. Voor HHC waren vervolgens Gouriye, Metaj en Hemmink nog trefzeker. Tillema wist de spreekwoordelijke eer voor Rijnsburg nog te redden met een treffer.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over GVVV