Volg ons
Barendrecht elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

Barendrecht verlengt tweetal contracten

Barendrecht verlengt tweetal contracten

Barendrecht heeft de contracten van twee spelers verlengd. De club werkt momenteel hard aan het op peil brengen van de selectie voor volgend seizoen en dat heeft alvast goed nieuws opgeleverd voor Marc van Splunter en Ramy Salem.

Twee contracten verlengd

Barendrecht kan volgend seizoen rekenen op Van Splunter en Salem. Allebei hebben ze hun ‘jawoord’ gegeven voor nog een seizoen bij de club. Tot op heden kent Van Splunter, de eerste doelman van Barendrecht, een seizoen met ups en downs. Meermaals was de goalie al goud waard voor Barendrecht, maar in het duel met VVSB (1-1) afgelopen november ging hij toch ook flink in de fout.

Vaste waardes

Een nieuw seizoen bij Barendrecht betekent voor de 25-jarige Van Splunter overigens zijn zevende seizoen in de hoofdmacht van de ploeg. De 23-jarige aanvaller Salem is bezig aan zijn eerste seizoen in Barendrecht en heeft in zijn eerste maanden gelijk een goede indruk achtergelaten. Hij kwam over van de amateurtak van Sparta en deed tot nu toe in zeventien competitieduels mee voor de Tweede Divisie-club. Drie keer vond hij het net.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie