zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht verlengt tweetal contracten

Barendrecht verlengt tweetal contracten

Barendrecht heeft de contracten van twee spelers verlengd. De club werkt momenteel hard aan het op peil brengen van de selectie voor volgend seizoen en dat heeft alvast goed nieuws opgeleverd voor Marc van Splunter en Ramy Salem.

Twee contracten verlengd

Barendrecht kan volgend seizoen rekenen op Van Splunter en Salem. Allebei hebben ze hun ‘jawoord’ gegeven voor nog een seizoen bij de club. Tot op heden kent Van Splunter, de eerste doelman van Barendrecht, een seizoen met ups en downs. Meermaals was de goalie al goud waard voor Barendrecht, maar in het duel met VVSB (1-1) afgelopen november ging hij toch ook flink in de fout.

Vaste waardes

Een nieuw seizoen bij Barendrecht betekent voor de 25-jarige Van Splunter overigens zijn zevende seizoen in de hoofdmacht van de ploeg. De 23-jarige aanvaller Salem is bezig aan zijn eerste seizoen in Barendrecht en heeft in zijn eerste maanden gelijk een goede indruk achtergelaten. Hij kwam over van de amateurtak van Sparta en deed tot nu toe in zeventien competitieduels mee voor de Tweede Divisie-club. Drie keer vond hij het net.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD