dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBurgemeester Veenendaal wil GVVV en DOVO samenvoegen en gaan voor Eredivisie

Burgemeester Veenendaal wil GVVV en DOVO samenvoegen en gaan voor Eredivisie

Opmerkelijke uitspraken van burgemeester Gert-Jan Kats in een interview met Midland FM. Daarin breekt de burgervader een lans voor een fusie van de Veenendaalse clubs, om zo de ambities hoger te kunnen leggen.

,,Ik vind dat deze regio wel toe is aan een Eredivisieclub. FC Wageningen is al lang weg. Misschien moet Veenendaal maar eens een mooie voetbalclub met elkaar gaan maken”, stelt Kats in het interview over zijn eerste jaar als burgemeester, dat op maandag 13 januari om 19.00 uur zal worden uitgezonden.

Voorlopig lijkt een fusie tussen rivalen GVVV en DOVO ver weg. Tijdens een zaalvoetbaltoernooi deze winterstop ontaardde een ontmoeting tussen beide clubs in een lelijke vechtpartij, waarin ook toeschouwers op de tribune zich mengden. Vorig jaar werd een vriendschappelijke ontmoeting tussen beide clubs geannuleerd vanwege veel blessures aan GVVV-zijde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD