Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Buijs looft Tweede Divisie en beloftenteams

Buijs looft Tweede Divisie en beloftenteams

Na drie duels zonder zege lukte het Kozakken Boys zaterdag weer eens om een wedstrijd met een overwinning af te sluiten. In Arnhem werd met 1-3 van Jong Vitesse gewonnen door de ploeg van trainer Danny Buijs, die een paar dagen eerder nog in de KNVB Beker speelde tegen Ajax. Na afloop sprak Buijs vol enthousiasme over de Tweede Divisie en de beloftenteams.

Buijs vindt beloften-elftallen toegevoegde waarde

Kozakken Boys kwam tegen Jong Vitesse op een 1-0-achterstand, maar slaagde er daarna in om het tij te keren. Het werd 1-3 en na afloop reageerde Buijs tegenover Kozakken Boys TV met veel enthousiasme. De coach geniet van de Tweede Divisie en de aanwezigheid van beloftenteams. “We moesten tot het gaatje gaan om hier de overwinning weg te halen. Dat is het mooie aan deze competitie en het spelen tegen beloften-elftallen. Zij hebben heel veel talent, missen misschien wat gogme of fysiek. Voetbaltechnisch zijn ze allemaal goed en het zijn fullprofs, dus ze trainen de hele week. Des te knapper is het dat de jongens dit hebben laten zien.”

Bekijk hieronder het complete interview met Danny Buijs en speler Ahmad Mendes Moreira

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie