zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBuijs hoopt dat bekerwedstrijd tegen Ajax snel achter de rug is

Buijs hoopt dat bekerwedstrijd tegen Ajax snel achter de rug is

Kozakken Boys heeft tegen Excelsior Maassluis een flinke tik opgelopen. De formatie van trainer Danny Buijs verloor met 0-3 en dat was volgens de oefenmeester volledig terecht. Ook kwam Buijs nog een opvallende opmerking over de bekerwedstrijd tegen Ajax.

Buijs zag een hele slechte ploeg

Na afloop van de wedstrijd was Buijs alles behalve te spreken over het optreden van zijn ploeg, maar stak in gesprek met Kozakken Boys TV de hand in eigen boezem. “Wij hebben een blamage afgeleverd. Verliezen kan altijd een keer, ook van een ploeg als Maassluis, maar op zo’n manier is gewoon slecht. Daar ben ik verantwoordelijk voor, want ik stel het team samen en bereid de jongens voor en vandaag heb ik een hele slechte ploeg gezien, die heel veel dingen fout gedaan hebben aan de bal en uiteindelijk terecht verloren.”

Sinds bekerloting won Kozakken Boys pas één keer

Er werd ook vooruit geblikt op de bekerwedstrijd van Kozakken Boys tegen Ajax. Voor de club is het een hoogtepunt, maar Buijs kwam met een opmerkelijke uitspraak. “Ik hoop dat die wedstrijd heel snel achter de rug is. Sinds het bekend is geworden hebben we geen wedstrijd meer gewonnen, buiten de wedstrijd tegen Hardenberg. Dat was twee dagen daarna, maar daarna is het minder en minder geworden. Of dat bewust of onbewust gebeurt, dat jongens al te veel met die wedstrijd bezig zijn of dat we gaan denken dat we beter zijn dan we daadwerkelijk zijn, dat durf ik niet te zeggen, maar dat we in een mindere fase zitten is duidelijk. Daar moeten we met zijn allen uit zien te komen.”

Bekijk het volledige interview met Danny Buijs en Quentin Jakoba

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD