donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysBuijs: 'Gaari, Stout en Tavares verdienen kans in profvoetbal'

Buijs: ‘Gaari, Stout en Tavares verdienen kans in profvoetbal’

Voor Danny Buijs gloort een loopbaan als trainer in het betaald voetbal. Na een succesvolle periode bij Kozakken Boys volgt de oud-speler van onder meer ADO Den Haag, FC Groningen en Feyenoord de cursus Coach Betaald Voetbal. Buijs is echter van mening dat enkele spelers binnen de huidige selectie van de Werkendammers ook een kans in het profvoetbal zouden verdienen.

Gaari, Stout en Tavares
,,Ik vind dat meerdere spelers daar de kwaliteiten voor hebben”, stelt Buijs tegenover Voetbal247.nl. ,,Dan denk ik o.a bijvoorbeeld aan Jurien Gaari, Everton Tavares of Gwaeron Stout. In de jaren waarin ik met ze werk hebben ze zich goed ontwikkeld en zijn bovendien stabieler geworden. Een aardige graadmeter waren de duels tegen de Graafschap en PEC Zwolle, waar ze uitstekend overeind bleven.”

Ideaalplaatje
Buijs zelf weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Momenteel lopen er enkele oriënterende gesprekken. Wat zijn voorkeur heeft, vindt de succescoach lastig te zeggen: ,,Op eigen benen staan bij een mooie BVO is het ideaal plaatje, maar als assistent werken bij een mooie eredivisieclub kan ook leerzaam zijn, al hangt het er dan wel vanaf of ik een klik heb met de hoofdtrainer en wat het toekomstperspectief is. Ook een andere topamateurclub wil ik niet uitsluiten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD